Желатин харчовий ТМ Dr. Igel 1000г
Желатин використовують для додання густоти різних страв. Кулінари по всьому світу активно використовують желатин в приготуванні закусок, других страв, так дивовижних десертів
Застосування
10 г (1 столова ложка) желатину залити однією склянкою (200 мл) гарячої води, сиропу або бульйону, перемішати до повного розчинення і процідити. Розлити у форми і поставити в холодне місце для застигання.
Блюм - 180
Склад: желатин харчовий швидкорозчинний (П-11).
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту:
- Білки - 87. 2 г
- Жири - 0. 4 г
- Вуглеводи - 0. 7 г
Зберігати при температурі повітря не вище 25 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Упаковка: Пакет паперовий.
Dr. IgeL - це спеції, трави, прянощі, які зібрані з усіх куточків світу. Це найбільш популярні продукти, створені з високоякісної сировини. Спеціально розроблений інноваційний матеріал упаковки дозволяє зберегти аромат і смак приправ і спецій. Також захищає від вологи і попадання сонячних променів.
Основні характеристики
Доставка кур'єром
доставка Укрпоштою
Нова пошта
Самовивезення
Готівкою (тільки для Києва)
Накладений платіж
Оплата банківською картою Visa, Mastercard
Оплата карткою Visa, Mastercard
Приват Банк
- 24 місяца при температурі повітря не вище 25 ° C і відносній вологості повітря не перевершує 75%
- обмін / повернення товару протягом 14 днів