Спеції для ковбасного виробництва

Ковбаса зайняла провідне місце в раціоні кожного українця. Через активний спосіб життя, часу на приготування їжі залишається все менше. А на повноцінні перекуси його взагалі немає. Саме в такі моменти на допомогу приходить ковбаса. Її непотрібно довго готувати, достатньо просто купити в магазині й нарізати. Бутерброди із нею досить зручно брати з собою на навчання, роботу або у подорожі. Їх досить зручно їсти, не потрібно розігрівати й вони не займають багато місця. В наслідок цього їх виробництво з кожним роком все більше розширяється. А яскравий смак, за який їх так полюбляють, додають спеції для ковбасного виробництва.

Хоч в Україні в домашніх умовах виготовляли ковбасні вироби ще в часи Київської Русі. Проте на промисловому рівні запустилося значно пізніше від Європейських країн. Технологія та обладнання було запозичене у німецьких підприємствах, адже там технічний прогрес розвивався швидше. Перші м’ясокомбінати з’явилися в Одесі, Києві, Дніпропетровську, Кременчуці, Вінниці, Миколаєві, Полтаві, Мелітополі. Після великої вітчизняної війни, українська промисловість стала розбудовуватись набагато швидше.

Після здобуття незалежності почало з’являтися все більше виробництв. На цей момент виготовлення ковбасних виробів має найбільший відсоток від всієї готової м’ясної продукції. Попит на них зростає з кожним роком. А отже різноманітність продукції також розвивається. Щоб втримати свої позиції на ринку виробникам потрібно дивувати новими смаковими відтінками. Все це можна зробити за допомогою різноманітних прянощів.

Спеції для ковбасного виробництва

Смак готової продукції залежить не тільки від вибору сировини, а й від правильного вибору пряностей. Адже вони є душею готової продукції. Без їх використання Ви ніколи не отримаєте насиченого присмаку, від якого неможливо відірватися. Її хотітиметься коштувати у великій кількості. А манливий аромат не дозволить пройти покупцям мимо неї.

Під час вибору приправ необхідно визначитися, що саме Вам потрібно. Адже спеції для ковбасного виробництва поділяються на дві групи. Це вже готова суміш приправ або різноманітні позиції в одному екземплярі. Якщо Ви вирішите додавати вже готову суміш, то більше Вам нічим не потрібно буде доповнювати. А купуючи все окремо Вам самостійно необхідно розробити пропорцію та склад приправи.

Виробник спецій в Україні ТМ Dr. Igel пропонує лінійку якісних різноманітних прянощів для вашої продукції. Продукція від ТМ Dr. Igel є гарантом смачних та ароматних ковбасних виробів. Вони добре підкреслять оригінальний смак м’яса, додадуть яскравої пікантності та аромату свіжої зелені або димку.

Спеції необхідні для виробництва ковбас

Під час виготовлення ковбасної продукції використовують не такий вже великий асортимент спецій. Але попри це вибрати є з чого. То які ж спеції необхідні для виготовлення ковбаси? Найкращим варіантом стануть наступні позиції:

    >
  • Червоний перець чилі – популярний завдяки своїм пекучим властивостям. Є ідеальним варіантом для виготовлення пікантних ковбасок.
  • Чорний перець – універсальний інгредієнт, відрізняється насиченою пікантність. Можна додавати у меленому вигляді до фаршу, або цілими зернами для оболонки.
  • Білий перець – на смак майже ідентичний до чорного. Також можна використовувати як у меленому вигляді, так і цілими зернами.
  • Духмяний перець – аромат нагадує поєднання чорного перцю, кориці та гвоздики. Він трішки гоструватий. Варто поєднувати із фаршем у меленим.
  • Лавровий лист – має особливий запах та пряно-гіркуватий присмак. Його добавляють у вигляді перемеленого порошку.
  • Часник – у своєму складі має пряне ефірну олію, завдяки якому він кардинально відрізняється від інших приправ. Додають сушеним, гранульованим, порошком.
  • Мускатний горіх – має яскравий п’янкий солодкуватий аромат, пряний смак. Змішувати його із фаршем варто в невеликій кількості, щоб не перебити інші інгредієнти.
  • Цибуля – за смаковими властивостями відрізняється відповідно до сорту. Може бути солодкою, пекучою, гіркуватою. Найчастіше застосовується у ліверній ковбасі.
  • Кардамон – популярний завдяки солодкуватому присмаку та яскравому запаху. Використовують цілими зернами, у такому вигляді додають як до фаршу, так і для пряної оболонки.
  • Паприка – солодкий різновид перцю. Її застосовують для отримання апетитного золотистих барв. Найчастіше дану приправу додають під час виробництва ковбасних виробів в Іспанії.
  • Кориця – через солодкий присмак та яскравий запах, добре відтіняє смак м’яса, особливо якщо це баранина або конина.
  • Гвоздика – має яскравий незвичний запах. Із ковбасою її варто поєднувати у невеликій кількості, адже вона може зробити колір м’яса сірого кольору.
  • Кмин – володіє легким пекучим смаком і пряним ароматом. Допомагає розбудити апетит.
  • Кардамон – в якості пряності використовуються зерна. Найкраще підходить для виготовлення сирокопченої ковбаси.
  • Крім вище перерахованих прянощів, для отримання більш делікатного та незвичного смаку можна використати менш популярні позиції. Такими ексклюзивними добавками можуть стати фенхель, аніс, базилік, розмарин, зіра та кумін. Але варто пам’ятати, що дані спеції краще підбирати до певного виду м’яса, щоб не зіпсувати кінцевий результат.

    Технологія виробництва спецій для ковбас

    Технологія виготовлення спецій для ковбас потребує відповідального відношення і якісної сировини. Виробник спецій ТМ Dr. Igel розуміючи ці моменти намагається завжди відповідати даним вимогам. Спеціально для цих потреб закуповують лише вищої якості сировину із різних країн світу. Дякуючи цьому у своєму асортименті мають великий вибір спецій, щоб задовольнити будь-які потреби.

    До їх складу не додаються жодні добавки та зайві інгредієнти, лише 100% натуральний продукт. Вся продукція виробляється на сучасному обладнанні із дотриманням всі норм і правил. Вже готові приправи фасуються і зберігаються в герметично закритому пакуванні, щоб Ви отримали своє замовлення зі свіжими та ароматними спеціями.

    Ціна на спеції для виробництва ковбасних виробів

    На ринку України представлена чимала кількість спецій для виробництва ковбасних виробів за різними цінами. Але не завжди ціна відповідає якості товару. ТМ Dr. Igel пропонує якісну сировину за приємною ціною, яка навіть нижче чим у великих мережах. А для великих та оптових замовлень передбачена додаткова знижка та система бонусів. Завдяки цьому Ви зможете купити всі необхідні інгредієнти за розумні гроші, а головне гарної якості.

    Купити спеції для ковбасного виробництва можна в інтернет магазині ТМ Dr. Igel оформивши адресну доставку або забрати замовлення самостійно.



    СКИДКА: -7%
    Кориця мелена ТМ Dr. Igel 1000г
    Кориця мелена ТМ Dr. Igel 1000г
    Походження сировини: Індонезія
    167 ₴ 155 ₴
    СКИДКА: -7%
    Кориця мелена ТМ Dr. Igel 100г
    Кориця мелена ТМ Dr. Igel 100г
    Походження сировини: Індонезія
    23 ₴ 21 ₴
    СКИДКА: -7%
    Кориця мелена ТМ Dr. Igel 500г
    Кориця мелена ТМ Dr. Igel 500г
    Походження сировини: Індонезія
    92 ₴ 86 ₴
    СКИДКА: -7%
    Лавровий лист ТМ Dr. Igel 100 г
    Лавровий лист ТМ Dr. Igel 100 г
    Походження сировини: Грузія
    2
    19 ₴ 18 ₴
    СКИДКА: -7%
    Лавровий лист ТМ Dr. Igel 1000 г
    Лавровий лист ТМ Dr. Igel 1000 г
    Походження сировини: Грузія
    2
    227 ₴ 211 ₴
    СКИДКА: -7%
    Лавровий лист ТМ Dr. Igel 500 г
    Лавровий лист ТМ Dr. Igel 500 г
    Походження сировини: Грузія
    1
    148 ₴ 138 ₴
    СКИДКА: -7%
    Лавровий лист упаковка пакетів саше 100 шт ТМ Dr. Igel
    Лавровий лист упаковка пакетів саше 100 шт ТМ Dr. Igel
    Походження сировини: Грузія
    750 ₴ 698 ₴
    СКИДКА: -7%
    Мускатний горіх мелений ТМ Dr. Igel 1000г
    Мускатний горіх мелений ТМ Dr. Igel 1000г
    Походження сировини: Індонезія
    1
    387 ₴ 360 ₴
    СКИДКА: -7%
    Мускатний горіх мелений ТМ Dr. Igel 100г
    Мускатний горіх мелений ТМ Dr. Igel 100г
    Походження сировини: Індонезія
    1
    45 ₴ 42 ₴
    СКИДКА: -7%
    Мускатний горіх мелений ТМ Dr. Igel 500г
    Мускатний горіх мелений ТМ Dr. Igel 500г
    Походження сировини: Індонезія
    1
    224 ₴ 208 ₴
    СКИДКА: -7%
    Паприка червона мелена ТМ Dr. Igel 1000г
    Паприка червона мелена ТМ Dr. Igel 1000г
    Походження сировини: Китай
    1
    140 ₴ 130 ₴
    СКИДКА: -7%
    Паприка червона мелена ТМ Dr. Igel 100г
    Паприка червона мелена ТМ Dr. Igel 100г
    Походження сировини: Китай
    2
    19 ₴ 18 ₴
    СКИДКА: -7%
    Паприка червона мелена ТМ Dr. Igel 500г
    Паприка червона мелена ТМ Dr. Igel 500г
    Походження сировини: Китай
    1
    79 ₴ 73 ₴
    СКИДКА: -7%
    Перець духмяний горошок ТМ Dr. Igel 1000г
    Перець духмяний горошок ТМ Dr. Igel 1000г
    Походження сировини: Мексика
    4
    248 ₴ 231 ₴
    СКИДКА: -7%
    Перець духмяний горошок ТМ Dr. Igel 100г
    Перець духмяний горошок ТМ Dr. Igel 100г
    Походження сировини: Мексика
    3
    35 ₴ 33 ₴
    СКИДКА: -7%
    Перець духмяний горошок ТМ Dr. Igel 500г
    Перець духмяний горошок ТМ Dr. Igel 500г
    Походження сировини: Мексика
    7
    135 ₴ 126 ₴
    СКИДКА: -7%
    Перець чилі червоний мелений копчений ТМ Dr. Igel 1000 г
    Перець чилі червоний мелений копчений ТМ Dr. Igel 1000 г
    Походження сировини: Індія
    150 ₴ 140 ₴
    СКИДКА: -7%
    Перець чилі червоний мелений копчений ТМ Dr. Igel 500 г
    Перець чилі червоний мелений копчений ТМ Dr. Igel 500 г
    Походження сировини: Індія
    79 ₴ 73 ₴
    СКИДКА: -7%
    Перець чорний горошок копчений ТМ Dr. Igel 1000 г
    Перець чорний горошок копчений ТМ Dr. Igel 1000 г
    Походження сировини: В'єтнам
    330 ₴ 307 ₴
    СКИДКА: -7%
    Перець чорний горошок копчений ТМ Dr. Igel 500 г
    Перець чорний горошок копчений ТМ Dr. Igel 500 г
    Походження сировини: В'єтнам
    170 ₴ 158 ₴
    Показано від 1 до 20 з 54 (всього сторінок: 3)