Бібліотека знань
Лавровий лист - користь та лікувальні властивості
Лавровий лист – назва листя дерева лавра благородного, яке використовують у якості спеції в кулінарії.Лавр благородний (латинською мовою Laurus nobilis) – вічнозелений багаторічний великий чагарник (дерево), відноситься до роду Лавра та сімейства Лаврових. Виростає лавр благородний до 10 метрів ..
04.01.2021
35946
Читати далі... →
Як коріандр використовують в лікувальних цілях?
Коріандр (латинською мовою Coriandrum) – рід зонтичні, трав’яниста однорічна рослина. Коріандр має пряме голе стебло, яке розгалужується у верхній частина. Виростає коріандр до 70 сантиметрів. Корінь рослини веретеноподібний, має широко лопатеві прикорневі листки, квіти у коріандру маленькі біло..
04.01.2021
1902
Читати далі... →
Петрушка, в чому користь?
Петрушка (латинською мовою Petroselinum) – невибаглива одно-дворічна харчова рослина, належить до сімейства зонтичних (селерових). За розмірами може досягати 100 сантиметрів. Має яскраві зелені листя у формі трикутника, маленькі білі квіти та білий веретеноподібний корінь. Плоди петрушки маленьк..
03.11.2020
1540
Читати далі... →
Розмарин - використання в кулінарії
Розмарин (латинською мовою Rosmarinus) – багаторічна рослина, рід вічнозелений чагарник. Кущі розмарину досягають 2 метрів заввишки, на одному місці може рости до 20 років. Під час цвітіння покривається маленькими квітами ніжно-блакитного кольору. Листя маленьке, схоже на листя ялинки. Має плоди ..
03.11.2020
6472
Читати далі... →
Куркума корисні властивості
Куркума (латинська назва Curcuma)– рід багаторічних однодольних рослин, належить до сімейства імбирних. Рослина може сягати метрової висоти, має складну кореневу систему, яка досягає 1,5 метра. Росте куркума у природі лише в Південно-Східній Індії, але культивують її в багатьох країнах. У світі ..
03.11.2020
1873
Читати далі... →
Показано від 1 до 5 з 5 (всього сторінок: 1)