Як зробити смачний шашлик?

Це питання задає собі, мабуть, кожен, коли заходить питання про приготування. Адже ми знаємо, що шашлик як "король" столу, якого хочеться зробити ароматним і соковитим.

Створити феєрію аромату і смаку із шашлику в домашніх умовах досить легко. Для цього необхідно додати до маринаду власну "родзинку". Саме цією "родзинкою" можуть стати спеції і приправи від ТМ Dr. IGEL. Вони особливою комбінацією пряних трав, додадуть унікальності Вашій страві, перед яким не зможе встояти ніхто!




Завдяки добре підібраних прянощів від ТМ Dr. IGEL, до маринаду не потрібно додавати багато інших інгредієнтів. Вони тільки будуть заважати розкрити справжній смак м'яса. Саме цього правила дотримуються багато професійних кулінарів. А тепер і ви будете одним з них.

Інгредієнти для приготування шашлику:

• Ошийок свинячий - 1 кг;

• Лук - 500 г;

• Сіль за смаком

• Мікс трав і спецій до м'яса" від ТМ Dr. IGEL - за смаком;

• Приправа до шашлику" від ТМ Dr. IGEL - за смаком;

• Вода - 100 мл




Спосіб приготування шашлику:

1. Для шашлику Вам необхідно взяти 1 кілограм м'яса свинячої шиї - це найкращий варіант для приготування, адже в ньому є маленькі прожилки і м'ясо буде соковитим і ніжним.

2. М'ясо потрібно нарізати на невеликі шматочки одного розміру, приблизно по 5-6 см, щоб вони рівномірно присмажилися.

3. До м'яса ми рекомендуємо Вам додати "Мікс трав і спецій до м'яса" від ТМ Dr. IGEL, який додасть пряного аромату шашлику. До "Міксу трав і спецій до м'яса" від ТМ Dr. IGEL входить: кумін, паприка, часник, гірчиця, розмарин, цибуля, коріандр, кайенській перець.

4. Для дивовижного смаку до м'яса ми рекомендуємо додати "Приправу до шашлику" від ТМ Dr. IGEL. Саме ця приправа надасть унікальний смак до шашлику завдяки своєму складу: сіль, паприка мелений, хмелі-сунелі, коріандр мелений, мелений перець чорний, мелений перець червоний (Чилі), цибуля мелений, куркума, гірчиця мелена, кумін мелений, майоран, базилік мелений , часник гранульований, кріп мелений.

5. До м'яса додайте 100 г води. Завдяки цьому воно стане ніжним, м'яким і краще промаринується.

6. Ретельно все перемішайте і залиште його на 5 хвилин відпочити.

7. Тим часом наріжте цибулю кільцями.

Щоб шашлик добре промаринувався Вам потрібно додати багато цибулі. Пропорція повинна бути 1/2, де 2-га частина м'яса і 1-на частину цибулі. Хвостики цибулі краще не зрізати, за них зручно тримати цибулю при нарізанні.

8. Висипте нарізану цибулю зверху на м'ясо і добре розімніть її, щоб вона пустила сік. Потім ретельно перемішайте цибулю з м'ясом.

9. Додайте сіль, за вашим смаком.

10. Залиште шашлик в прохолодному місці мінімум на 4 години, а краще на ніч, щоб спеції добре наситили м'ясо. Замаринований шашлик потрібно накрити і поставити зверху щось важке.

11. Розпаліть мангал і нанизайте шашлик на шампури, залишаючи невелику відстань між шматочками, щоб вони просмажилися з усіх боків рівномірно.

12. Перевертати шашлик на мангалі потрібно кожні 5-10 хвилин і кожного разу потрібно змащувати м'ясо маринадом, для яскравого смаку та аромату.

13. Відразу як шашлик буде готовим зніміть його із шампурів в миску та накрийте зверху лавашем. Так Ваш шашлик залишиться теплим і ароматним надовго.




Від цього рецепту шашлику Ваші гості будуть просто в захваті, а сусіди будуть заздрити весь день. Сподіваємося, що наш рецепт шашлику ви запам'ятаєте на довго і будете використовувати його на кожне свято.

Приємного вам апетиту! З повагою ТМ Dr. IGEL.


201 22.06.2020
Пов'язані товари